A93B_logo

Ryanair зупиняє продаж квитків з Харкова та Херсона

11 Лютого, 2022 2 хв Автор ebilet

Авіакомпанія Ryanair повністю зупинила продаж авіаквитків з аеропортів Харкова та Херсона. Зараз при спробі забронювати місце у літаку система повідомляє, що доступних рейсів немає.

Нагадаємо, що раніше лоукостер неодноразово змінював розклад рейсів з України, переважно це було пов’язано з карантинними обмеженнями через пандемію коронавірусу. Проте ніколи не бувало такого, щоб перевізник зупиняв усі маршрути та ще й одразу з двох аеропортів. Компанія планувала зберегти рейси за напрямками Херсон-Варшава, Краків та Відень та Харків-Будапешт, Бергамо, Вільнюс, Варшава, Краків та Познань.

За неофіційною інформацією, причина скасування польотів – через повідомлення про можливу агресію з боку Росії. Аеропорт Харкова знаходиться всього за 40 кілометрів від російського кордону, Херсон розташований за 90 кілометрів від Криму. Крім того, керівник Ryanair Майкл О’Лірі тиждень тому заявляв, що лоукостер готовий запровадити до України два десятки нових літаків – але лише за умови відсутності російського вторгнення.

Читайте також