A93B_logo

SkyUp запрошує на середземноморські уікенди: відкрито новий рейс Київ-Валенсія

7 Лютого, 2022 3 хв Автор ebilet

Авіакомпанія SkyUp анонсувала запуск нового маршруту – з 22 квітня можна буде полетіти з Києва (аеропорт Бориспіль) до іспанської Валенсії. Третє за величиною місто Іспанії у квітні зустріне м’яким кліматом, величезною кількістю сонця та неймовірно красивими та чистими пляжами. Якщо вже ви потрапили до Валенсії, обов’язково знайдіть час подивитися футуристичний центр Місто мистецтва та науки і прогуляйтеся парком, розбитому в осушеному руслі річки Турія.

Розклад рейсів Київ-Валенсія від SkyUp

Вильоти будуть здійснюватися двічі на тиждень – по п’ятницях та понеділках (розклад дуже зручний для коротких уїк-ендів та ділових поїздок). Рейси назад (з Валенсії до Києва) також призначені на п’ятницю та понеділок.

Виліт з Києва о 17:05, прибуття до Валенсії о 20:10 (за місцевим часом).

На зворотному рейсі виліт з Валенсії о 21:10, прибуття до Києва о 02:05 (за місцевим часом).

У тарифі Basic (тільки з ручною поклажею) квитки коштуватимуть від 109 євро для дорослих. Проте вже з 9 травня авіаперезовник вводить на новий рейс дуже привабливу знижку, і вартість перельоту буде знижено до 74 євро!

Де купити квиток Київ – Валенсія?

Знайти та забронювати квитки можна на сайті e-bilet.com.ua.

Приклад бронювання:

Які правила в’їзду в Іспанію?

В’їзд до Іспанії дозволено для українських громадян, які мають сертифікат про повну вакцинацію (дві дози або дві дози + бустер), причому останній укол має бути зроблений більше, ніж за 14 днів до моменту перетину кордону. Невакцинованим громадянам в’їзд заборонено за деякими винятками: якщо мандрівник їде в країну для навчання, з робочих питань. У такому разі буде потрібний тест на коронавірус, зроблений не більше ніж за 72 години до вильоту. Після прильоту туристам можуть вимірювати температуру та при виявленні симптомів направити на тест на ковід в аеропорту. За 48 годин до вильоту потрібно заповнити онлайн-форму FCS, а після прильоту показати QR-код.

Читайте також