A93B_logo

МАУ розширює горизонти: нові напрямки від українського авіаперевізника

7 Лютого, 2022 2 хв Автор ebilet
мау

Авіакомпанія МАУ представила план польотів на період літнього відпочинку 2022 року. Вона перезапустить низку маршрутів, поверне кілька далекомагістральних рейсів та додасть нових напрямків.

Насамперед зазначимо повернення трансконтинентальних перельотів з Києва до Нью-Йорка (США) та Торонто (Канада) та збільшення частоти польотів до Делі (Індія). Цьому сприяло повернення до авіапарку бортів Boeing 777-200ER. Перельоти Київ-Делі здійснюватимуться щодня, за винятком ПН та СБ (у зворотному напрямку – щодня, за винятком ВТ та НД); Київ-Нью-Йорк – у ПН, ПТ, ПТ, НД; Київ-Торонто – у СР та СБ.

МАУ повернеться до хабової моделі роботи на базі аеропорту Бориспіль. Квитки на нові літні рейси вже з’явилися у продажу. Окрім вже згаданих трансконтинентальних маршрутів, з 1 червня можна буде полетіти в такі міста з Києва та назад:

Також у розкладі з’явилися рейси Одеса-Вільнюс-Одеса та Львів-Тель-Авів-Львів. Також з червня МАУ відкриває нові рейси з Києва до Аліканте та Осло. За останнім напрямком зараз можна придбати квитки зі знижкою 25%.

Читайте також